sâmbătă, 21 februarie 2015

Verdeturi de primavara care te ajuta sa slabesti




Nasturele de la pantaloni se încăpățânează să nu se mai închidă? De vină sunt kilogramele în plus acumulate peste iarnă! Însă, o dietă bazată pe verdețuri și legume te scapă de kilograme în timp record!



Salata verde

Fie simplă, fie creață, salata verde este nelipsită de pe tarabele din piață în lunile de primăvară și vară. Este una dintre componentele principale ale unei salate delicioase de legume. Mai mult, 3 căpățâni de salată au la fel de multe calorii precum o felie de pâine, așadar sunt un ajutor de nădejde în lupta cu kilogramele în plus.


Frunzele de papadie

Pe lângă faptul că sunt indicate în tratarea afecțiunilor ficatului, frunzele de păpădie te ajută să elimini kilogramele în plus. Ele au un conținut redus de carbohidrați, de grăsimi, iar o legătură de frunze are doar 5 calorii. Este îmbogățită cu vitamina K, contribuind la întărirea sistemului osos.

Ceapa verde

Atât bulbii, cât și frunzele de ceapă verde sunt bogate în sulf, o substanță nutritivă care asigură buna funcționare a pancreasului. Acesta accelerează metabolismul și astfel kilogramele în plus se vor topi mai repede, iar grăsimile nu se vor mai depozita.

Spanacul

Este bogat în acid lipoic, un antioxidant care echilibrează nivelul de zahăr din sânge, precum și conținutul de acizi grași din celule. Astfel grăsimile vor fi transformate în energie și tu-ți vei putea recăpăta silueta.

Fasolea verde

Este ușor de preparat și poate fi consumată atât sub formă de garnitură, cât și ca fel principal. Are un conținut redus de zaharuri, dar un aport semnificativ de fibre, ceea ce va diminua senzația de foame câteva ore după ce a fost consumată.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu