Prăjitură raw-vegan cu mere
Cea mai bună prăjitură a mea, de până acum :-)
Ingrediente: pentru 4 bucăţi
4 linguri fulgi de ovăz
2 linguri seminţe de floarea-soarelui crude
3 linguri miez de nucă
o clemetină (sau o portocală medie)
un măr
1 lingură miere
1 lingură scorţişoară
1. Se strecoară sucul de la clemetină şi se amestecă împreună cu scorţişoara.
2. Se taie mărul felii foarte subţiri şi se pune în sucul de la clementină, unde se lasă 5 minute.
3. Blatul se face din fulgii de ovăz, seminţele de floarea-soarelui şi miezul de nucă, toate măcinate la blender (robot de bucătărie sau orice altceva). Se amestecă cu mierea şi sucul de la clementină, de unde s-au scos ulterior feliile de măr.
4. Se împarte în 4 şi se pun într-o formă rotundă. Apoi se decorează cu feliile de mere şi cu scorţisoară.
Valoare nutritivă
Total
Energie: 316 calorii
1 porţie
Energie: 80 calorii
Ingrediente: pentru 4 bucăţi
4 linguri fulgi de ovăz
2 linguri seminţe de floarea-soarelui crude
3 linguri miez de nucă
o clemetină (sau o portocală medie)
un măr
1 lingură miere
1 lingură scorţişoară
1. Se strecoară sucul de la clemetină şi se amestecă împreună cu scorţişoara.
2. Se taie mărul felii foarte subţiri şi se pune în sucul de la clementină, unde se lasă 5 minute.
3. Blatul se face din fulgii de ovăz, seminţele de floarea-soarelui şi miezul de nucă, toate măcinate la blender (robot de bucătărie sau orice altceva). Se amestecă cu mierea şi sucul de la clementină, de unde s-au scos ulterior feliile de măr.
4. Se împarte în 4 şi se pun într-o formă rotundă. Apoi se decorează cu feliile de mere şi cu scorţisoară.
Valoare nutritivă
Total
Energie: 316 calorii
1 porţie
Energie: 80 calorii
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu